Höstnyheter till dig som är redo för jakt

Jajamen, snart drar det igång. Säsongen som vi alla väntat på. Jaktsäsong! Det är då vi samlas allihopa, jagar ihop, äter god mat, umgås och bara tar vara på det fantastiska land och den fantastiska natur vi lever i. Vi tar vara på resurserna som finns och ser till att njuta av det på allra bästa sätt – allt detta tillsammans. Det är också härligt att åldrarna variera rejält och det är himla kul att se att även den yngre generationen kan fånga upp ett intresse i jakt.

Höstnyheterna från Jägarliv säger också en del om hur taggad man blir på att shoppa nya kläder och ny utrustning till jakten. Dels såg jag några himla snygga jaktskjortor, sådana snygga skjortor som egentligen bara Jägarliv säljer. Jag kikade även vidare och hittade ett par nya väldigt snygga byxor som dessutom är utrustade med bra fickor samt härligt material att ha på sig.

Vädret, den ständiga frågan

Ja, den ständiga frågan är väl ändå vädret. I och för sig har man ju insett att man inte kan påverka det men på något vis så händer det alltid att man går och oroar sig för att det ska regna eller vara för kallt. Sedan jag började handla på Jägarliv har detta däremot inte blivit särskilt mycket till orosmoment för mig eftersom jag har utrustat mig med helt fantastiska kläder som tål i princip vilket väder och vilken vind som helst. Man är ju självklart inte odödlig men det är helt fantastiskt att kunna känna att man kan lita på kläderna som säljs på Jägarliv. Lita på att dem håller och når upp till dina förväntningar. Det är också alltid lika kul att spana in höstnyheterna för att åtminstone låtsas att man har lite koll på trenden.