Pyssel och kreativitet!

Ibland kan jag fundera över vad jag skulle jobbat med om jag inte vore ekonomiassistent. Ofta hamnar jag då i tankarna att det hade varit något pyssligt och kreativt eftersom jag gärna skapar och håller på att greja när jag är hemma efter jobbet. Min dröm vore egentligen att pyssla och jobba kreativt mer än bara på fritiden men å andra sidan så trivs jag väldigt bra med mina kollegor på jobbet. Däremot så har Pärlgrossisten öppnat dörrarna för mig. Jag köper både berlocker och hängen från Pärlgrossisten och jag kan verkligen inte sluta.

De har ett helt fantastiskt sortiment när det gäller berlocker och hängen och allt finns alltid i olika färger och former. Materialen är dessutom många, du kan välja allt från akryl och resin som efterliknar glas eller ädelstenar men det finns även andra material som ger en otrolig häftig effekt eller känsla i själva berlocken eller hänget. Det är också så himla kul att gå in och kika på deras hemsida eftersom det finns så fina bilder på allting. Här kan jag sitta och titta i flera timmar och bara fylla på varukorgen och drömma mig bort.

Att handla berlocker och hängen

Ja, det kan väl vara lite svårt ibland eftersom man kanske gärna vill se produkterna i verkligheten. Det är många äldre som drar sig ifrån Pärlgrossisten, fram till nu. Då bilderna är helt klockrena så behöver man inte vara orolig att man får hem något annat än vad man beställt och jag lovar er att kvalitén är helt fantastisk. Är du också sugen på att jobba mer kreativt så tveka inte på att besöka Pärlgrossistens hemsidan och bläddra runt och samla på dig lite inspiration. Se även till att läsa mer om företaget i sig för att lära känna den fantastiska verksamheten 😊