MC kläder för dam

Nu närmar sig säsongen med stormsteg! Vilken säsong tänker ni? MC säsongen så klart! För alla är det inte så självklart men för oss nördar så längtar vi varje dag efter att kunna ta ut våra älskade hojar. Jag driver en MC butik med framförallt kläder och säljer både MC kläder för dam, junior samt herr. Intresset för att åka eller köra MC har ökat väldigt mycket hos framförallt kvinnor och det tycker jag är jättekul. Dagligen kommer det inte kvinnor eller tjejer i butiken på jakt efter MC kläder och tillbehör. Vi har fått in flera olika varianter av smidiga ryggskydd anpassat efter kortare ryggar och som passar utmärkt just för kvinnor.

MC kläder med stil

Själv tycker jag att vi har väldigt mycket kläder med stil, vi har även de gamla vanliga allväders ställen som är oerhört populära, men jag märker att det på senare tiden har ökat igen med MC ställ i skinn. Det är många racer hojar som säljs nu och då brukar det bli ett skinnställ till det. Det som är upplyftande med, tycker jag själv, är att det läggs mer pengar nu än förr på MC hjälmar, vilket är kanonbra! Hoppas att statistiken går ner på antalet allvarliga hjärnskador nu i samband med MC olyckor, det hade varit härligt.

Dam köper mer MC kläder

Det som har ökat mest som sagt är faktiskt kvinnor som handlar MC kläder och det är inte vilka kläder som helst. De som handlar är väldigt mode medvetna och shoppar precis de kläder de vill ha utan någon eftertanke. Det är viktigt att ha både en snygg hoj och riktigt häftiga MC kläder, gärna i samma stil eller färg som hojen. Borta är alla fransar på byxor, jackor och packväskor. In kommer MC byxorna i jeansutförande, dessa har fått ett otroligt uppsving.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: fgw